Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 8 Nästa 


EGW   
2010-01-12 19:29

Tack för din kommentar till mitt album Ganges Harbour. Tyvärr går det inte att på plats besvara kommentarer som avser hela albumet, så jag gör det här i stället. De där bilderna är tagna med en äldre kompaktkamera för mitt familjealbum, och möjligen för en personlig fotoblogg någon gång. Jag har märkt att medlemskapet på Fotosidan gör mig mer självkritisk -- på gott och ont! Så jag bestämde mig för att publicera lite av detta äldre material utan att gå ner mig i tvivel på om det duger. Ingen garanti för att senare bilder är bättre... :-D

Tack för din uppskattning.lenachristin   
2010-01-08 12:42

Hej, Stig! Jag hittar inte dina första bloggar. Jag hittar bara Återblick 3 t.o.m 7. Har du något tips om vart jag ska leta?
Kram Christin
Svar: Hej Christin.Jo alla bloggar finns. Under fliken november finns 3:e delen, 2:a delen, 1:a delen, och Min premiärblogg, om du scrollar nedåt.
Kram
Stig
lenachristin   
2010-01-01 00:52

Hej Stig. Tack för den goda hummern! Nu har jag hittat din portfolie. Där tycker jag att det är snyggare layout eftersom bakgrunden är svart. Här i Vallentuna började de smälla utav bara h-vete redan kl. 23.00. Stina blev glad som vanligt och satt i fönstret och kollade. Brutus blev rädd och gömde sig under sängen. Var du ute och fotade vid 12-slaget?
Kram Christin
Svar: Hej Christin och Gott Nytt År.
Både Doglas och Vanja har varit ganska uppskrämda av fyrvekerierna. Men nu när klockan börjar närma sig ett så har de lugnat ner sig.
Ha det gott
Kram
Stig
ArneBerne   
2009-12-22 21:38

God Jul och ett Gott nytt fotoår önskar Arneztenlund   
2009-11-13 17:29

Kul att se dina dogma samt miljöbilder på bl a Stockholm, även de äldre. Det går alltid att "slösa" bort lite tid på att titta på sådana tidsdokument. Tyvärr är jag själv dålig på att ta den typen av bilder, så det är tur att det finns andra som gör det!

/Martin
Svar: Tack Martin för dina kommentarer. Kul att du gillar mina gamla bilder. Ibland blir det roligt att gräva i det förflutna för att se om tidens tand har gjort något med mina gamla neg. och dior. Det är ganska fantastiskt att 20 - 30 år inte har satt några spår i bilderna.
Mvh./Stig
jankrister   
2009-10-29 19:57

hej stig
tack för inlägget på min bild,
går tyvårr inte in så ofta.
Mvh jankristerEGW   
2009-10-11 06:10

Stig: "Jo jag har varit på väg många gånger att skriva något. Men jag har tvekat för jag tycker det är svårt att formulera något intressant."

Tja, så här är det ju. Varför skriver man? För att man tycker om att dela med sig. Samma skäl som att publicera eller visa sina bilder. Det visar sig för det mesta att det finns andra som tycker att det är intressant. Men problemet är, att man själv inte tycker det är intressant, då inställer sig inte så mycket skrivlust. Men varför inte försöka? Som jag sagt, jag är säker på att du har intressanta saker att berätta kring dina bilder. Du behöver ju inte "tänka ut" vad som skulle vara intressant, berätta bara rätt upp och ned. Om fotosituationer, om dina kameror, om vad som helst som roar dig själv.

Bilder är kul. Personlig text är kul. Kombinationen av personliga bilder och personlig text är oslagbar!EGW   
2009-10-10 19:44

Hej Stig! Har du inte tänkt på att starta en egen blogg? Jag är säker på att du har intressanta saker att berätta kring ditt fotograferande!
Svar: Hej Ernst.
Jo jag har varit på väg många gånger att skriva något. Men jag har tvekat för jag tycker det är svårt att formulera något intressant. Däremot läser jag ofta andras bloggar med stor fötjusning och många tips har jag fått därifrån.
Hälsningar Stig
Måns H   
2009-09-27 00:00

Såg att du har lagt in en Zeiss med Tessarobjektiv i recensionsbanken. Jag har en liknande kamera, den låg bland Novarkamerorna, har flyttat den nu. Det finns så många varianter att jag inte tycker det är idé att lägga in exakt just min.

Gillar kameran, men köpte den precis innan jag gick över till digitalt, kanske dags att ta fram den igen.
Svar: Hej Måns.
Jo det stämmer jag har en Zeiss Ikonta 521/16, som jag köpte 1951 av en arbetskamrat och den var min enda kamera till mitten av 60-talet.
Gick med i Retrokameragruppen någon gång i våras och laddade kameran med Kodak Pluss X-film och tog en del bilder på Täby Kyrka och jag har publicerat en i Retrokamera. Titta och "njut"
Hälsn./Stig
Majkol   
2009-09-07 06:18

Hej Stig!
Tack för besöket.
Många bra bilder finns att beskåda här.

Hils Mikael

Föregående 1 2 3 ... 8 Nästa 

Epost