Sticans Fotoblogg

En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Pollensäsongen är här

Björklöv-med-hängen-2009 Panasonic LX3

Hängen av björk  i april 2009

Det var allt för i dag

Ha det gott

Stig

Inlagt 2018-04-18 11:31 | Läst 2430 ggr. | Permalink
Visst är det så, men än så länge är det nog bara Björkpollen från kontinenten som blåst hit! Åtminstone här i Stockholm har nog ingen Björk släppt sin pollen än, även om jag inte är någon expert på detta.. men det kommer nog snart och förmodligen blir det extra mycket pollen i år när allt blivit så försenat.. Jag tror att jag har fått en viss känslighet för någon slags pollen, tycker mig ha känt något sådant de senaste årens vårar, men än så länge har jag inte behövt kolla upp det hela..
Hälsn!
Svar från Stican 2018-04-18 22:53
Tack Jan. I morse såg jag mängder med hängen på en buske och Hasseln brukar vara ganska tidig, jag tror inte att jag har några känningar av pollen men man skall aldrig vara säker. Men där emot så har jag drabbats av problem med mina ögon, ögonlocken hänger ned och skymmer en del av pupillen så jag ser allt i lite dis nu, och det gör det svårt att se genom sökaren på kameran.
Ha det gott/Stig
Dom säger att allt kommer på en gång i år, så pollensäsongen blir kort men extra intensiv. Skönt att inte vara allergiker! Har en brorson som är starkt allergisk och som året om ständigt går med medicin på sig. För honom är den här säsongen en plåga. Hälsningar/ Björn T
Svar från Stican 2018-04-18 22:59
Tack Björn det är samma här att jag klarat mig från pollenallergier. Min hustru Lena var mycket känslig mot olika slag av pollen så hon fick ständigt äta allergimedicin.
Ha det gott/Stig



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg