Sticans Fotoblogg

En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

I bland kommer det lite grus i maskineriet

Mer Prästkrgar

Har knappt hämtat mig från det ena eländet innan det kommer ett nytt. För en dryg vecka sedan började det gör ont i vänster ljumske, och först tänkte jag att det går väl över efter en tid, men det gjorde det inte, så jag började själv misstänka ljumskbråck och googlade på det, och symtomen påminde mycket om hur jag själv upplevde det. https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Ljumskbrack/

Så jag ringde till min Vårdcentral och berättade om mina misstankar, jag fick rådet att komma till den öppna mottagningen och få träffa en läkare. I måndags så följde jag sjuksysterns råd och fick relativt snabbt träffa en läkare som undersökte mig och han kom fram till samma slutsats som jag, att det är ett ljumskbråck och han skrev en remiss till Kirurgmottagningen på Lindesbergs Sjukhus. Så nu väntar jag på en kallelse där i från.

Nu har de första Vallmoblommorna slagit ut

En mycket liten Backnejlika har också slagit ut

Utsnitt av en  Lupin

och ibland så är det Post Nord som är emot mig. För en knapp vecka sedan så tog jag ett beslut att köpa en ny skrivare en A3+ skrivare och valet har stått mellan Canon Pixma Pro-10S och Epson Surecolor SC-600 och det blev efter mycket vånda den senare, jag har haft flera Epsonskrivare under många år men den senaste, en Stylus Photo R3000 var nog den sämsta jag haft tyvärr.

Epson Surecolor P600

Men i stället för att leverera till mitt vanliga postutlämningsställe på ICA så finns min skrivare på Post Nords utlämningsställe med begränsade utlämningstider. Det skall säkert ordna sig för i morgon har de öppet mellan 8.30 till 10.00 så då får jag hämta hem dyrgripen.

Du Husse varför måste det vara så varmt?

Det var allt för i dag

Ha det gott

Stig

Inlagt 2018-05-31 23:15 | Läst 3575 ggr. | Permalink
Håller med dig där, det är sällan något 'kommer ensamt' på något sätt.. man hinner inte ens bli kvitt från en krämpa förrän något nytt dyker upp.. Det är väldigt tröttsamt och tar mycket energi ! Man får se framåt mot en ljusning på sikt, men det tar tid och det är väldigt irriterande! Och man får väl tänka att det kunde säkert också ha varit värre..
Hälsn!
Svar från Stican 2018-06-01 13:17
Tack för din respons. Jo man få se livet från den ljusa sidan. Vi får väl se vad kirurgen har för erbjudande, det vore väl bra om det går att operera.
Ha det gott/Stig



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg