Sticans Fotoblogg

En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Apropå mobilbilder

Djurgårdsbrunsviken--2006

Djurgårdsbrunsviken 2006

Ha det gott

Stig

Inlagt 2020-08-30 09:09 | Läst 257 ggr. | Permalink
Imponerande bildkvalitet redan då! Men det är sällan kul att fotografera med mobilen.. Då kunde man också åka upp i Kaknästornet och äta eller fika gott! Numera är Kaknästornet stängt sedan nått år tillbaks! Man kom på att någon skulle kunna ta med sig en ryggsäck full med sprängmedel och låta det detonera.. då skulle troligen all radio och TV slås ut under en längre tid.. Själv hann jag besöka tornet 2 gånger med ett tele, där man då fick låna en nyckel uppe vid kafeterian så kunde man öppna upp luckor i nätet på 'utkiksplatsen' där, då fanns det inget som skymde objektivet! Hade en tanke att ta mig dit nån höstmorgon när markdimma ligger, och fota den 'ovanifrån.. kunde ha blivit fint! Den vädertypen kom aldrig och nu lär det förbli stängt där för gott! Tiderna är såna numera.. Ha det så bra!
Hälsn!
Svar från Stican 2020-08-31 08:24
Tack Jan för en trevlig kommentar, jo med tanke på att den mobilkameran endast hade 3,1 miljoner pixlar så levererade den ibland riktigt bra bilder. Kaknästornet ja där har jag gjort några besök under åren och det är en fantastisk utsikt man har där ifrån, Men det var under den analoga tiden så jag vet inte eller kommer ihåg om jag tog några bilder där ifrån.
Ha det gott/Stig
Riktig sommar bild den, snyggt! Hälsningar/ Björn
Svar från Stican 2020-08-31 08:29
Tack Björn för din kommentar, jo det var en fin sensommardag eller kanske en vacker höstdag för det var den 1:a september. och vi tog en promenad runt Djurgården och med oss hade vi vår hund Doglas som tyckte det var spännande med lite nya dofter.
Ha det gott/Stig(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg