Sticans Fotoblogg

En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Skrattmåsar

För några dagar sedan anlände Skrattmåsarna

P1040503 Skrattmåsar över Lindesjön

Skrattmåsar över Lindesjön

Ha det gott och Glad Påsk

Stig

Inlagt 2021-03-31 23:44 | Läst 1248 ggr. | Permalink
Vackert! Det är alltid trevligt att få höra deras "skrattande" igen.
Glad påsk på dig också Stig!

MvH
Johnny
Svar från Stican 2021-04-01 14:29
Tack Johnny för en trevlig kommentar visst är det roligt att både se och höra dem och jag har Sångsvanar som häckar här i en liten vik av Lindesjön och de återkommer varje år sedan finns det Kanadagäss som också återkommer och häckar här, så det är ett trumpetande och skrattande hela dagarna och en bit in på kvällarna också.
Ha det gott/Stig
Gillar Skrattmåsar och deras skränande, det är ljud från barndomens uppväxt i innerskärgården, på Djurö. Nu har dom också sin mörkt bruna huva och är extra vackra! Om en vecka kommer Sädesärlorna hit, det blir också fint.. Ha det så bra och Glad Påsk!
Hälsn!
Svar från Stican 2021-04-01 14:41
Tack Jan för din fina kommentar, jo men visst är det trevligt med Skrattmåsarnas återkomst för det signalerar att nu är våren här och snön är ett minne blott det är också något att se fram mot Sädesärlorna och många andra arter som förgyller tiden framför. Dennis och jag skall försöka ta oss upp i vår lilla skog där finns en liten damm, som är tillhåll för Salamander och i den brukar ett Gräsandspar häcka, men jag har inte varit där på länge så det skall bli intressant att se om det finns något liv där nu.
Ha det gott/Stig



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg